Hjem Om oss
Selbu IL Håndball

Om klubben

Selbu IL Håndballl har etterhvert blitt en klubb som har satt virkelige spor etter seg både i sitt eget idrettslag, i Selbus og Trøndelags idrettsverden forøvrig. Spesielt gjelder dette da seniorlaget, som gjennom sitt opprykk til eliteserien i 1997 beviste at det er mulig for et håndballag fra ei bygd med 4000 innbyggere å spise kirsebær med de store. I løpet av de ti siste sesongen har Selbu IL Håndball vært blant de 14 beste lagene på kvinnesiden i Norge med spill i elitedivisjonen eller toppen av første divisjon. I denne perioden har Selbu hatt to spillere på Norges kvinnelandslag; Elisabeth Hilmo og Kristin Børseth.  

Selbu IL Håndball er mer enn eliteklubb. I sesongen 2008/09 hadde klubben 11 påmeldte lag, og aktiviteten nedover i aldersbestemte rekker er meget god. Klubben ønsker å satse på morgendagens spillere. Derfor er klubbens motto:

"Topp og bredde, hånd i hånd."

Visjon 

"Selbu IL Håndball skal være en bredde- og eliteklubb. Vi skal ha engasjerte, stolte, ansvarsbevisste aktører som føler stolthet og tilhørighet til klubben"

Verdigrunnlag

 

Treninger
Klubben gjorde noen valg i forhold til det med å bli en toppklubb her i Midt- Norge. Da de fleste spillerne studerer eller oppholder seg i Trondheim, ble også treningene lagt dit. Dette er en ordning som alle er meget tilfreds med, fordi en slipper mye pendling. En gang for uka må spillerne ta turen til Selbu, for å ha litt ankerfeste i lokalmiljøet. Så det å kombinere studier i Trondheim med topphåndball i Selbu, er ikke noe problem.

 

Hovedsponsorer

  • Hovedsponsorer
  • Hovedsponsorer

Klikk på bildet for mer info

Neste kamp